The secrets no one will tell Kapitel 1 forts. ^^

17.nov.2011 ♥ 19:04 - Historier Kommentarer (4)

Jeg begynte å gå sammen med noen andre fra nabolaget som også skulle til skolen. Det vil ikke si at jeg akkurat "gikk" med dem. Jeg bare rettere sagt gikk den samme veien som de, alene, mens de andre gikk sammen med gjengene sine. Det tok ikke mer enn toppen to minutter til jeg var der ved boligblokken der Alice bor. Jeg stoppet og så mot den store eikedøren til den tjuefemetasjes lange bygningen der Alice om bare noen få sekunder eller minutter vil komme ut fra. Etter en fem minutters venting, kom Alice ut fra døren, trippet ned trappene og stilte seg under paraplyen min. Den høye og slanke jenten med det korte, brune håret som var satt opp i en søt liten tutt var min bestevenninne, Alice. Hun gikk med svære nerdebriller uten glass, bare for å piffe opp den kjedelige skoleuniformen til skolen vår som besto av et kjedelig skjørt med svarte og blåe ruter, en hvit skjorte og en blå vest som matcher skjørte.
  "Hei", sa jeg og trakk hetten bedre over hodet i tilfelle de lilla øynene mine kom til syne.  
  Alice rynkte pannen da hun så hva jeg gjorde.
  "Hope da. Du må glemme den lille ulykken. Det er flere år siden det skjedde", maste hun irritert, nesten klagende.
  Jeg smilte unnskyldende. Lucas Olsen, den gutten Alice liksom skal gifte seg med når hun blir større, kom ut fra nabolaget der han bor. Så da Alice åpnet opp munnen for å forsette å mase, pekte jeg fort, men diskré mot han.
  "Se!" sa jeg, og Alice så fort mot der jeg pekte og lyste opp da hun så han.
  Så glemte hun det hun skulle si og begynte å skravle om Lucas og fremtiden deres som de skulle ha
sammen.
  Den lille "ulykken" som hun snakket om, husker jeg like godt som om det skjedde i går.  Det var på den tiden jeg ikke gikk med hette over hodet døgnet rundt. Jeg var ganske populær før den dagen. Alle ville være med den jenten som hadde de nydelige lilla øynene. Vi så en film jeg ikke husker helt hva het, var nok for opptatt med å skravle med vennene mine i gjengen min. Men helt uten videre, begynte øynene mine å lyse. Siden da kalte alle meg for et missfoster. De vennene jeg trodde var ekte, viste seg å bare være falske. Til slutt var jeg bare den jenten med de grusomme øynene som ingen ville være med. Og siden da har jeg alltid gått med hette over øynene, selv når sola skinner.

Luna ^w^

Postet av: Satrensen ♥
Ooohmygash. Du er skikkelig god til å skrive o_____o
18.nov.2011 ♥ 12:50

URL: http://www.satrensen.blogg.no

Postet av: Luna ♥
Satrensen: Awww, takk :'3
18.nov.2011 ♥ 14:06

URL: http://lunaknight.blogg.no/

Postet av: Ingvild <3
O_____O Awesome!!! More more more <3
18.nov.2011 ♥ 14:16

URL:

Postet av: cwangirl
Du er kjempe god til å skrive ! O.O Flink tikl å beskrive personer og steder^_^
18.nov.2011 ♥ 16:17

URL: http://cwangirl.blogg.no

hits